Наградиха победители в национален фотоконкурс „Моето слънчево лято“

Наградиха победители в национален фотоконкурс „Моето слънчево лято“

Кметът на район „Централен“ Георги Стаменов, заместник-кметът Октай Чалъшкан, секретарят Емил Саралийски и началник-отдел „Административно-правно обслужване“ Калоян Сухоруков наградиха победителите в Националния фотоконкурс „Моето слънчево лято“. Той се провежда за четвърта година и е организиран от читалище „Шалом Алейхем-1945“ и район „Централен“. Фотосите на призьорите са изложени в сградата на кметството на ул. „Христо Г. Данов“ №39.

Младежите са запечатали чрез фотообектива си радостни мигове от живота си през лятото, морски, планински и градски пейзажи.

Калоян Сухоруков, който бе председател на журито, посочи, че изборът не е бил лек, защото повечето от авторите на снимките са демонстрирали талант и заслужават награда.

Изложбата бе открита от секретаря на читалище „Шалом Алейхем-1945“ Саша Гъделева, а кметът на район „Централен“ Георги Стаменов поздрави присъстващите.

„Приветствам всички, които се включиха в тази пълна с вдъхновение изложба. Благодаря за тези прекрасни снимки, направени с много любов. Всяка една от тях пази красив момент от живота ни и спомен, който остава завинаги“, подчерта Георги Стаменов.

Победителите в трите възрастови групи – до 13 г., до 18 г. и до 29 г., както и участниците, получиха грамоти и поощрителни награди.

На събитието присъстваха граждани, служители на район „Централен“ и представители на читалищното настоятелство.