С концерт-спектакъл ДГ „Чучулига“ отпразнува 45 г. от създаването си

С концерт-спектакъл ДГ „Чучулига“ отпразнува 45 г. от създаването си

С тържествен концерт-спектакъл ДГ „Чучулига“ отпразнува 45 г. от създаването си. Директорът на детското заведение Антоанета Златанска благодари за подкрепата на кмета на район „Централен“ Георги Стаменов.

„Г-н Стаменов, признателна съм Ви затова, че сте наш съюзник и партньор. Надяваме се със съдействието на ръководството на район „Централен“ ДГ „Чучулига“ да се разширява и да посреща все повече деца в бъдеще“, заяви Антоанета Златанска.

Кметът на район „Централен“ честити празника и връчи плакет и поздравителен адрес на екипа на детското заведение.

„За мен е чест днес заедно да отбележим 45 г. от създаването на тази прекрасна детска градина. Желая на всички здраве, щастие и нека усмивките никога да не слизат от лицата на децата и преподавателите! На Вас, скъпи учители, пожелавам много смелост и сили, защото Вие държите в ръцете си бъдещето на нашите деца! На директора на ДГ „Чучулига“ г-жа Антоанета Златанска желая воля, кураж и вдъхновение, за да превърне детското заведение в още по-красиво и желано“, подчерта Георги Стаменов.

Кулминацията на програмата бяха изпълненията на бъдещите първокласници от четвърта група, които с танците си предоха послание за добротата и любовта към България.

Директорът Антоанета Златанска благодари персонално на всеки един от екипа на детската градина, а накрая всички заедно духнаха свещичките и хапнаха от вкусната торта.