С пита и мед посрещнаха кмета на район „Централен“ Георги Стаменов

С пита и мед посрещнаха кмета на район „Централен“ Георги Стаменов

С пита и мед администрацията посрещна избрания за трети мандат кмет на район „Централен“ Георги Стаменов пред сградата на кметството на ул. „Христо Г. Данов“ №39. Служителите поляха менче с вода и му пожелаха спорна работа и много успехи през новия мандат.

„Ти беше най-добрият, най-подготвеният и затова спечели тази битка на волята. Добре дошъл!“.

С тези думи заместник-кметът инж. Тошо Пашов се обърна към Георги Стаменов, а досегашният вр. и. д. кмет на район „Централен“ Гергана Златкова му връчи ключа за кметството.

Районният кмет изказа признателност на всички за съвестната работа и за подкрепата.

„Винаги съм се гордял с постиженията на район „Централен“ – резултат от усилията на трудолюбивите служители, които работят тук. Благодаря на всички Ви от сърце, защото знам, че всеки един допринесе затова да сме заедно днес. Надявам се и занапред да бъдете все така отдадени на работата си и да продължавате да давате всичко от себе си, за да бъде район „Централен“ все по-привлекателно място“, посочи Георги Стаменов.

Преди това той положи клетва на тържествена сесия на Общински съвет Пловдив в Историческия музей, на която се заклеха и новият кмет на Пловдив Костадин Димитров и останалите районни кметове. След церемонията всички заедно присъстваха на молебен в църквата „Свети Архангели“.